La CUP Badalona es reunirà amb les entitats de la ciutat

La resposta de les entitats ha estat positiva des del primer moment, i es programaran més reunions durant els propers dies. 
 
La CUP Badalona es reunirà durant tot el mes de febrer i principis de març amb totes les entitats de la ciutat que han acceptat la invitació de la formació política per posar en comú la visió de Badalona i conèixer de primera mà les necessitats de les associacions. La finalitat d'aquestes reunions amb el teixit associatiu de la ciutat és incorporar les seves idees i propostes sobre la ciutat al programa electoral amb el qual la CUP Badalona concorrerà a les eleccions municipals de maig de 2011.

02/02/2011 01:38 Política

Un dels pilars d'aquest programa és el foment i impuls de la participació ciutadana i és per això que les entitats i associacions han de tenir un paper clau en la definició de les polítiques que s'apliquen a la nostra ciutat.

Les trobades són la continuació de les 5 taules participatives que, sota el nom de “La Badalona que volem”, van organitzar la CUP Badalona entre els mesos d'octubre i desembre i van servir per debatre i elaborar les propostes base en matèries com l'urbanisme, la justícia social, les polítiques de joventut, participació ciutadana, polítiques culturals, etc.

Les reunions amb el teixit associatiu estan obertes a totes les entitats de la ciutat (veïnals, AMPAs, culturals, juvenils, socials, de salut, gent gran, comerciants, etc), doncs qui millor que els seus socis i sòcies, amb el seu coneixement directe del dia a dia de la ciutat, per fer propostes transformadores per Badalona.