La CUP de Premià de Mar crearà una nova candidatura amb Revolta Global

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Premià de Mar ha fet públic aquest dimarts que concorrerà a les eleccions municipals amb Revolta Globa-Esquerra Anticapitalista (RG-EA), de manera que renuncia a presentar llista en solitari.

Les dues formacions però, tampoc es presentaran en coalició, sinó que formaran una candidatura nova que respongui a la crida "Impulsem una candidatura alternativa a Premià de Mar".

05/10/2010 23:55 Política

Segons expliquen en un comunicat signat conjuntament, aquesta decisió arriba després d'"un debat conjunt a escala local" que coincideix "amb experiències compartides" en el marc de les Trobades Altenatives del Baix Maresme, les lluites en defensa del territori ("Preservem el Maresme") o els preparatius de la vaga general del passat 29-S.

En aquest sentit, les organitzacions locals de la CUP i RG-EA, han acordat conjuntament renunciar a presentar llistes sota les seves sigles i denominacions a les eleccions municipals de l'any 2011 en l'àmbit de Premià de Mar, fet que per les dues organitzacions significa "un pas endavant" que vol impulsar un procés obert a Premià. Un procés que segons expliquen ha de culminar amb la presentació d'una nova candidatura a les eleccions municipals que se celebraran el maig de l'any que ve.