Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP i la Intersindical presenten 15 mesures contra la crisi

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida i la Intersindical CSC han elaborat un document amb quinze propostes concretes per combatre la crisi a nivell municipal. L'han presentat aquest divendres davant la Junta de Govern Local i a cinc regidories de l'Ajuntament de Lleida.

L'impacte de la crisi a Lleida es concreta en un augment del nombre de persones aturades (dels 4500 del 2008 s’ha passat a els gairebé 11000 d’aquest 2010) amb especial incidència en el sector serveis i la construcció amb més del 60% del nombre d’aturats; un augment important de persones excloses o en risc d’exclusió (el darrer anuari d’Arrels esmenta 2996 usuaris del servei d’aliments), i un augment de desnonaments d’habitatges familiars; entre altres.

24/09/2010 15:22 Laboral

lleidacrisiEl document ha estat elaborat amb el suport d’assessors sindicals i economistes i conté 15 propostes concretes de competència municipal i que ha estat presentat, en el dia d’avui, davant la Junta de Govern Local i les següents 5 Regidories de l’Ajuntament de Lleida: Regidoria d’Economia i Hisenda, Regidoria de Promoció Econòmica  i Treball, Regidoria de Formació i Inserció Socio-Laboral,  Regidoria de Serveis Personals i Salut Pública, i Regidoria d’Urbanisme i Habitatge.

En el mateix acte també han demanat una reunió amb la Regidoria d’Economia i Hisenda, a fi d’exposar més abastament als seus responsables l’aplicabilitat concreta del document. Al mateix temps, el document s’ha fet arribar a les entitats, sindicats, organitzacions no governamentals i moviments socials de la nostra ciutat, a fi que puguin adherir-se a aquestes propostes.

Entre altres, proposen la signatura d’un compromís per l’estabilitat en la contractació que fa l’Ajuntament; la municipalització de tots els serveis públics; la mediació municipal en els desnonaments d’habitatges familiars; o la fi de l’estructura empresarial de gerències que ha adoptat la Paeria.

15 mesures anticirisi, per la CUP de Lleida i la Intersindical

29-S: Els Països Catalans en vaga general

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid