Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CGT denuncia discriminació sindical en la negociació dels serves mínims

La Confederació General del Treball (CGT) de Catalunya ha denunciat la discriminació a què ha estat sotmesa per part del govern espanyol i els sindicats majoritaris, CCOO i UGT, ja que no va ser convidada a la negociació dels serveis mínims amb el govern espanyol tot i haver registrat la convocatòria més aviat. Una reunió que va acabar amb una abaixada de pantalons sindicals sense precedents.

En aquest sentit, la CGT ha anunciat que "no assumeix, ni reconeix, ni se sent vinculada amb els serveis mínims de la vaga general del 29-S". El sindicat se sent víctima d'una "flagrant discriminació sindical" i assegura que s'ha vulnerat "el dret a la igualtat. D'aquesta manera, manifesta que "no accepta sota cap concepte que els serveis mínims de la vaga general siguin negociats a les seves esquenes amb altres organitzacions sindicals".

26/09/2010 20:38 Laboral

La CGT recorda que el passat 27 d’agost va convocar i va notificar la vaga general a nivell estatal per al 29 de setembre, amb tots els requisits formals, afectant tots els sectors i àmbits del mercat laboral, ja que té implantació en els àmbits territorials i funcionals afectats per la vaga.

En aquest sentit condemna la discriminació que han exercit dels responsables polítics de les diferents administracions públiques, en no haver estat citada per a negociar els serveis mínims necessaris per al dia de la vaga general. A més, remarcat el fet que CCOO i UGT van presentar les convocatòries de vaga més tard que la CGT.

Per saber-ne més:

Els sindicats majoritaris pacten la vaga general amb l'Estat 

29-S: Els Països Catalans en vaga general

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid