La PDE convoca una cimera estatal d’entitats i grups ecologistes

Unes cinquanta entitats s’esperen que aquest dissabte defineixin l’estratègia a seguir en els propers mesos en la defensa del riu. També es fara la trobada amb agents i representants d’entitats d’altres conques espanyoles  i una xerrada informativa sobre el pla hidrològic de l’Ebre oberta tota la ciutadania, que tindrà lloc ja a la tarda (19.30 h) a la seu de la Cambra de Comerç.
Dilluns passat, La Plataforma en defensa de l'Ebre (PDE) va presentar la cimera estatal de grups i entitats ecologistes en roda de premsa. La trobada que es farà demà a Tortosa amb l’objectiu de coordinar les mobilitzacions i les accions que duran a terme coincidint amb la presidència espanyola de la Unió Europea. La PDE ja havia anunciat que en el primer semestre reprendria les mobilitzacions, i que a la primavera voldria fer una manifestació a Barcelona, per reclamar un cabal ecològic per a l’Ebre català.

08/01/2010 12:04 Territori
L’afirmació, feta per Manolo Tomàs, de que “El pla hidrològic de l’Ebre és el nostre Estatut”,ha sigut publicada, a més de El Punt,  a  l’ABC, ADN, i les agències EFE i ACN. Mentrestant el  Diari de Tarragona remarcava que «La gent de les Terres de l’Ebre encara no s’acaba de creure el que està passant: que el transvasament de l’Ebre s’està executant de totes maneres, no a través d’una gran canonada, sinó de petites obres, a l’estil del  minitransvasament a Tarragona»