Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea de Maulets Maresme allibera un nou espai a Mataró, el Casal Popular Les Vinyes

Coincidint amb la festa major de Mataró, les assemblees de Maulets del Maresme reivindiquem l'alliberament d'un espai abandonat des de fa més de 20 anys al centre de la ciutat. Aquest nou espai vol esdevenir un casal autogestionat pel jovent. Després de fer la primera assemblea de l'espai, s'ha acordat anomenar-lo Casal Popular Les Vinyes. El motiu del nom és per recordar que els terrenys pròxims a l'edifici eren destinats al conreu de la vinya. També han fet una crida a tothom a mostrar el suport a la iniciativa venint a visitar i participant de l'espai. L'espai alliberat és una casa amb dues plantes i terrat, una eixida i un cobert. L'espai compta amb 200 metres quadrats i es troba situat al carrer Argentona, al bell mig del centre de la ciutat. Els veïns del carrer han rebut l'alliberament força bé donat que l'immoble es trobava en mal estat i que el propietari no es dignava a donar-li ús ni a arreglar-lo. 

29/07/2009 00:49 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid