Santa Coloma de Gramanet viu la manifestació més multitudinària d'ençà de l'anomenada transició

"El govern municipal, la Federació d’Associació de Veïns, alguns partits polítics de l’oposició, alguna entitat històrica i la premsa que ‘cobreix’ la informació local hauran de prendre nota".

La 'Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam' valorarà la setmana vinent la mobilització -

"El poble pren la paraula al marge de partits polítics, institucions i entitats històriques"

 

19/06/2009 16:01 Territori
Ahir al vespre a Santa Coloma de Gramenet, més de mil cinc-centes persones van sortir al carrer per expressar el seu rebuig a l’actual política municipal. De res no han servit els estratagemes i els pals a les rodes practicats pel govern municipal i per altres partits amb representació municipal, segons assenyala Gent de Gramenet. La gent va sortir al carrer, clara i contundent, per dir "Ja n’hi ha prou!" i també "Bartomeu dimissió!". "Lles imatges són demolidores", apunta la formació.
 
002Quan la cua de la manifestació encara estava a la plaça de la Vila la capçalera de la marxa ja es trobava al carrer d’Irlanda. Gairebé 1.500 persones van participar en aquesta festa democràtica i autogestionària que tothom ja està d’acord en definir com la manifestació més gran que s’ha produït a Santa Coloma des de la transició.

En els propers dies caldrà fer les anàlisis oportunes, però és clar que des del dia d’ahir res a la ciutat serà igual i hi haurà uns quants col·lectius que hauran de moure fitxa: el mateix govern municipal, la Federació d’Associació de Veïns, alguns partits polítics de l’oposició, alguna entitat històrica i la premsa que ‘cobreix’ la informació local. Tots ells podrien estar patint d’un ‘desfase’ i una desconnexió molt potent que hauran d’analitzar i corregir. Si no ho fan corren el perill de despenjar-se de forma definitiva d’aquesta nova realitat que avui ha quedat palesa als carrers de la ciutat, segons Gent de Gramenet.
 
Per saber-ne més: