Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'insubmís a les penes-multa contrari al pla Caufec decideix fer vida “normal”

El proper dissabte a les 21h, acudirà al concurs de grups locals que participaran a les properes Festes Populars dins la Festa Major d'Esplugues de Llobregat al Casal de Cultura Robert Brillas.
Després de més d'un mes d'haver-se decretat l'ingrés a presó per negar-se a pagar 60 euros de pena-multa per una falta de desobediència a l'autoritat, aquest veí d'Esplugues ha decidit fer vida “normal” i denunciar la situació públicament. D'aquesta manera s'exposa a ser detingut i posteriorment empresonat en qualsevol moment. Té molt clar que no anirà pel seu propi peu a la presó i així fa una crida a que la gent pressioni als jutjats d'Esplugues per a que arxivin la causa.

21/04/2009 10:54 Drets i Llibertats
Recordem que el 26 de febrer el Jutjat d'Instrucció número u d'Esplugues de Llobregat va decretar l'ingrés a presó durant 10 dies d'un activista en defensa de Collserola per una falta de desobediència a l'autoritat. El veí d'Esplugues havia de presentar-se voluntàriament al Centre Penitenciari d'Homes de Barcelona, la presó Model, i en cas contrari seria posat en situació de cerca i captura policial, ordre que s'ha decretat la setmana del 6 d'abril. El membre de la Plataforma Popular contra el pla Caufec ha recolzat la campanya d'insubmissió a les penes-multa des de l'inici del procés judicial per l'acció en que va romandre juntament amb dos companys 3 dies penjat a 50 metres denunciant el projecte urbanístic a la muntanya de Collserola. En cas que sigui identificat per qualsevol policia de l'Estat espanyol, seria detingut i empresonat durant 10 dies en substitució de la condemna dictada l'abril de 2008 que l'obligava a pagar 60 euros de multa.
 
Per saber-ne més:
 

El membre de la Plataforma contra el Pla Caufec es nega a ingressar voluntariàment a la presó. Llibertat.cat

 

Sis persones encausades per una manifestació contra el pla Caufec declaren als jutjats. Llibertat.cat 

Entrebastidors denuncia la persecució discriminada contra la Platafaforma contra el Pla Caufec. Llibertat-cat

Revista Aturem el Barcelona Meeting Point 06 - Aturem el Meeting Point 

Manifestació contra el Barcelona Meeting Point 06 - Llibertat.cat 

Entrevista a Mateu Montsolís, de la Plataforma contra el Pla Caufec - Llibertat.cat 

Desallotjament amb càrregues policials contra els veïns de les Cases Barates al barri de Bon Pastor - Llibertat.cat

 

Acció en defensa dels arbres que protegeixen Collserola Llibertat.cat

L'AJSC en contra de la sentència del TJSC favorable a l’urbanització de Torre Negra Llibertat.cat

Noves protestes contra el projecte urbanístic a la Plana del Castell de Cerdanyola Llibertat.cat

Protesta en defensa de la solana de Collserola Llibertat.cat

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid