Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els reis mags porten carbó als Ajuntaments de Carcaixent i Cullera

La cavalcada dels Reis Mags d’enguany ha tingut un al·licient especial per a l’alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella. Un grup de joves han passejat davant els veïns de Carcaixent, aprofitant la cavalcada oficial, fins que han arribat a l’ajuntament, on s’han dirigit cap a l’alcaldessa i li han donat un saquet de carbó perquè “s’ha portat molt malament”. Es basen en la mala gestió, el secretisme i l’especulació del govern actual de la localitat. La legionel·la, La Bossarta i altres destruccions del territori, la pudor del famós filtre trencat de la Wild, l’aposta pel Centre Comercial front a les empreses xicotetes i familiars, les festes locals sense “festa”, les entrades del Canto del Loco, la retirada del dipòsit del cotxe del germà del “regidor de joventut” i l’assetjament laboral d’una treballadora de l’ajuntament.

06/01/2009 21:36 Política
Legionel·la
Aquest ha estat un dels temes tabú del govern. Des de que es feu públic el brot de legionel·la, el secretisme va ser l’única estratègia per no alarmar a la ciutadania, si no se sap res es com si no passara, pensaria l’alcaldessa. D’on va eixir? Com es va propagar? Com es podria evitar? Qui va ser el responsable? Són encara qüestions per respondre. Mentre tant, la premsa fou l’única que digué alguna cosa a la població carcaixentina. Dos mortes i uns 20 malalts... Mal assumpte Lola!

La Bossarta
És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta imatge.Anys i anys de queixes, milers de signatures, proposta d’alternatives i un llarg etcètera. Res de res, “En assumptes de palau no hi ha lloc per al populatxo”. A la fi, aproven el projecte de construir 276 xalets a la millor zona de Carcaixent, des del punt de vista ecològic. Però com Lola Botella conta amb Ino Signes, gran amant de la natura, al costat mateix de la urbanització volen, ara, projectar el Parc Natural de la Bossarta. Molt bé, damunt que destrossen la millor zona de Carcaixent, la gent que hi visca tindrà un parc natural al costat de casa. I paral·lelament van cimentant els parcs de Carcaixent. I l’AVE i el Centre Comercial lleven horta i produeixen l’“efecte cloaca”; encara no ha plogut i ja estem fins al coll d’aigua.


La pudor
Cada dia Carcaixent s’alçava amb una pudor que donava agonia. Un filtre de la Wild s’havia trencat, però en unes setmanes estaria arreglat. A la fi foren mesos i mesos de pudor, però com que l’alcaldessa assegurava que no era dolent, i Ino Signes donava explicacions en l’Agenda 21, no passava res, però la gent que vivia pròxima a la fàbrica afirmaren dolències i mal estar. Açò fa molta pudor Lola!   

Economia local
Ara resulta que l’Ajuntament de Carcaixent no té diners. Però com pot ser açò? Si porten 8 anys fent a Carcaixent un poble ric, o s’estan fent ells rics? El Centre Comercial Ribera del Xúquer es va fer per a millorar econòmicament a la població, segons Lola Botella, però si els sous son els mínims, no dona quasi feina i a més a més, porta al tancament d’empreses xicotetes i familiars... Serà cert el que ens diuen? No hi ha diners, però un bon sou sí... 96.000 euros a l’any estan molt bé (eh Lola?), i més per una feina mal feta.


Gestió local
Fer les coses malament i per a uns pocs pareix ser la idea del nostre govern. Les festes locals sense “festa”, perquè no hi ha diners? O no hi ha diners ni festes per la seua mala gestió? Les entrades del Canto del Loco, que malgrat ser per a la ciutadania, se les quedà el PP i a sobre Manu Ferrús digué: “Yo entiendo que si nos las envían desde el partido son para repartirlas entre gente del partido”... El que vol dir: els diners que arriben aCarcaixent a través del partit són per a la gent del partit. Açò sí que ens quedà clar! I si damunt que es queden ells els diners, no paguen com tots, açò és de tindre la cara molt dura! Com ha passat amb la retirada del cotxe, del germà de Ferrús, del dipòsit, totalment de bades, clar. Per a acabar d’arrodonir la gran gestió local sols quedava un assetjament laboral; però la gran alcaldessa va posar una gran solució: “El ayuntamiento puso una persona intermedia entre la trabajadora y su superior para que no tuvieran que tratar directamente”. Molt bé, si una persona persegueix a una altra, no passa res. Sols esperem que no arribe a ser agressió!  
 
Amb tot açò, nosaltres com a ciutadans i principals afectats, estem segurs que aquest és el poble que volem?
 
 
L’Assemblea de Joves de la Ribera Baixa porta carbó a l’ajuntament de Cullera 
L’Assemblea de Joves de la Ribera Baixa (AJRB) va portar ahir  carbó a l’Ajuntament de Cullera en protesta per la nefasta gestió que està duent a terme l’equip de govern, en mans del Partido Popular.
 
Els joves deien que podríen fer una llarga enumeració de coses per les quals s’ha dut a terme aquesta acció, però molt especialment volem posar l’accent en la recentment creada taxa del fem.
 
Des de l’AJRB no estan en contra dels impostos, però sí que estan en contra d’aquesta taxa. Aquest impost ja estava inclós en l’IBI actual i si "s’ha tornat a crear ha estat únicament i exclusiva per la necessitat que té l’ajuntament de Cullera de pagar a tots els assessors i enxufats que té a sou."

En un poble on no hi ha indústria i l’agricultura i la pesca estan en crisi des de fa anys, l’Ajuntament s’ha convertit en la major empresa de col·locació, al servei del Partido Popular i dels seus amics, segon aquesta Assemblea de Joves

Finalment, pensen que, en tot cas, "els impostos han de ser progressius, per tal de no pagar tots igual, sinó que paguen més aquells que més tenen".
 
 
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Alhora i la CUP
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid