L'Assemblea de Joves de Sant Cugat del Vallčs demana la dimissió del regidor de seguretat ciutadana

"... (Martorell) ha permès que es realitzés aquest judici injust i ha legitimat en tot moment, l'abús de poder dut a terme per la policia local contra joves santcugatencs..."
Dilluns passat va tenir lloc, als jutjats de Terrassa, el judici a dos joves santcugatencs acusats d’haver provocat aldarulls durant les barraques de la passada Festa  Major. El judici va quedar vist per sentència, i a l'espera del que dictamini el jutge, de moment la fiscalia ha rebaixat les acusacions, degut a les contradiccions constants dels testimonis de la policia local.

26/11/2008 02:22 Política
L'Assembla de Joves de Sant Cugat del Vallès (AJSC-CAJEI) remarca, com ja ha dit en repetides ocasions, que la detenció es va produir  d'una forma del tot desmesurada i es va justificar, falsament, dient que uns dels agents havia estat agredit.
 
L'AJSC-CAJEI, reitera el seu suport als dos joves i es reafirmin en "la nostra convicció pel que fa a la seva innocència. Demanem a més, al regidor de seguretat ciutadana Xavier Martorell, la seva dimissió, doncs ha permès que es realitzés aquest judici injust i ha legitimat en tot moment, l'abús de poder dut a terme per la policia local contra joves santcugatencs."
 
També li fan saber Xavier Martorell, "que des de l'AJSC prenem nota del seu lamentable paper en aquest cas".