Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Finalitza amb èxit la II Escola d'Estiu del Camp

 Ahir dissabte, es va celebrar durant tot el dia a La Viella Baixa, la segona edició de l'Escola d'Estiu del Camp, l'escola de debat i formació de l'Esquerra Independentista del Camp. La web de Pobleviu informa de l'assistència de més d'una setantena de persones durant al dia, al teatre d'aquesta població del Priorat, per assistir a les quatre conferències i tallers preparats per tractar qüestions com la independència, la territorialitat, la memòria històrica i la identitat. Aquesta trobada coincideix amb l'edició del vídeo de la campanya Gent del Camp! Aturem l'ofensiva del ciment!" de l'EIC.

20/07/2008 21:19 Política

Diversos ponents arribats de Berga, Terrassa, el Lluçanès, Reus i Falset van introduir els diferents temes que posteriorment es debateren i es treballaren mitjançant dinàmiques de  grup i tallers pràctics. Ta i com assenyala Pobleviu, dissabte passat es posaren les bases teòriques de la campanya que el proper 11 de Setembre l'Esquerra Independentista del Camp iniciarà a Reus coincidint amb la manifestació unitària del Camp.

La II Escola d’Estiu del Camp va comptar amb l'assistència de diversos col·lectius de l’EI del Camp: Assemblea de Joves d’Alcover, Assemblea de Joves de Reus, Assemblea de Joves de la Selva del Camp, Assemblea de Joves del Pla, Assemblea de Joves de Tarragona (CAJEI), Assemblea de Joves de Valls (CAJEI), Casal Despertaferro de Reus, Casal La Bretxa d’Alcover, Casal La Calderera de Riudoms, Casal La Turba de Valls, Col·lectiu Independentista del Priorat (CIP), CUP Reus, CUP Valls, Endavant Tarragona, Maulets Baix Camp i SEPC – El Camp (Secundària El Morell, La Selva del Camp, Reus, Riudoms i Tarragona; Universitat Rovira i Virgili).

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid