Actes de solidaritat amb els presos polítics a Castelló de la Plana i Cardedeu

El proper dissabte, el Grup de Suport als presos i preses de La Plana ha organitzat enguany una marxa a la presó de Castelló, on pateix règim FIES (Fitxers d’Interns d’Especial Seguimient) el pres anarquista Joaquin Garcés (més de 18 anys empresonat) i on també hi ha nombrosos presos polítics d'altres col.lectius com el basc i el GRAPO. Eixe mateix dia, Reclam organitza a Cardedeu l'INDP HxC FEST 2008, amb la col.laboració de Rescat i el Casal Popular la Traca. Els beneficis aniran destinats a Rescat.

26/05/2008 15:10 Política
A Castelló de la Plana, la marxa s'iniciarà a les 12h i sortirà de sortirà des de l'Estació de RENFE i d'autobusos de la ciutat.

La marxa té com a objectiu denunciar el tarannà repressor de l’Estat Espanyol i fer sentir la solidaritat del nostre poble cap als presos i preses.  Hi haurà un servei d'entrepans i beguda fresca i es tancarà la mobilització amb un concert a la porta de la presó.

A Cardedeu, la festa solidària començarà a les 21,30h a la Sala Sarau  i comptarà amb l’actuació de: RÀBIA POSITIVA, NAO, ANSWER i MALL. L’entrada val 8 euros anticipada i 10 euros a la porta del concent.

Per saber-ne més:

- Marxa a Picassent 2006 

- Marxa a Picassent 2007 

- Marxa a Brians 2007 

- Marxa a Wad Ras 2007 

- Un centenar de persones participen a la Marxa a Picassent'07. Llibertat.cat

- Més de dues-centes persones a la Marxa a la presó de Can Brians. Llibertat.cat 

- Marxa solidària a la presó de Wad-Ras. Llibertat.cat