x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Harmonies de lluita, març 2008

Aquest abril Maulets ha organitzat un seguit d'actes per recordar el malaguanyat quinze aniversari de l'assassinat de Guillem Agulló i Salvador en mans de la ignorància. Els grups del País Valencià s'hi han abocat, doncs ho ha recordat els Obrint pas, Feliu Ventura, La gossa sorda i 121db.

02/04/2008 01:21 Harmonies de lluita

Però malgrat que haguem de recordar els tristos successos que es segueixen perpetrant, hi ha qui segueix construint, muntant festivals com el de la renascuda Radikal Records del Baix Llobregat, que ha organitzat en dos dies vuit actuacions on s'hi ha mostrat les noves cares de la escena compromesa.

Els artistes segueixen transmetent les idees alla on poden, com en Pau Alabajos i els músics furtius, que segueix fent-se escoltar, ara fora de la península Ibèrica, amb les cançons que ara ens coneixem i amb les que vindran amb la Teoria del caos.
La gent de La gossa sorda, per la seva banda, estrenen el seu darrer disc Saó, el seu tercer disc on amplien el ventall de sonoritats, contribuint en la transformació local i global.

La nova incorporació a la llista de la nova Nova cançó, Meritxell Gené, arriba des de Lleida amb una proposta fresca i amb els ulls espurnejants, des d'un punt de vista sentimental amb el seu debut Inesperadament.
Ja es deixa escoltar el també tercer disc dels ontinyentins Atzukak, on reprenen amb A l'atzar un nou compendi de cançons il·lusionades, amb saber i novedosa secció de metalls i percussions.

Pel vinent mes d'abril ens assetgen algunes novetats, com Mans, ment i cor que ens duran els Camarada kalashnikov, de la mà de Radikal Records i dels alemanys Siempre Contra Records, amb qui editaren Antisociali vs. Camarada kalashnikov, compartit amb els italians Antisociali. I pel maig la gent de Voltor ens tenen preparats Perill d'extinció on hi han posat cos i ànima en una segona producció que s'alvira devastadora.
 
Rànquings
  1. 1986- L’Audiència Nacional decideix processar els ex-directors del diari AVUI i Segre per haver permès la publicació de les esqueles de Quim Sànchez i Mikel Zabalza.
  2. "Cal plantar cara a la pitjor ofensiva dels nostres representants polítics contra el valencià des de la dictadura"
  3. Col·loquen una placa en record a Toni Lecha al Mur dels Federats de París
  4. La Traïció dels líders
  5. Els terroristes ens volen atemorir amb “terroristes anarquistes”
  6. Miquel Noguer (CiU), un peu a la política i un altre als negocis
  7. La COS denuncia l’agressió a una treballadora i a una representant sindical
  8. 1989- Un policia mor a l’explotar-li una bomba que estava fabricant
  9. La "periodista" Mona Iraqui (Egipte) va ajudar a la policia a detenir 40 homosexuals
  10. L'Audiència Nacional espanyola ordena una onada d'escorcolls a casals de caire anarquista a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2014 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid