Mobilitzacions a Canet d'Adri i Medinyà contra la MAT

22.10.07 Un centenar de ciclistes van participar a la pedalada popular contra la MAT que es va celebrar ahir a Canet d'Adri. Organitzada per l'Associació del Llémena al Revardit contra la MAT (ALARMAT) i el Club Ciclista Sant Gregori i mig centenar de persones es van concentrar  a un lateral de la N-II  a Medinyà.

22/10/2007 12:04 Territori

La marxa va fer un recorregut circular de 13,5 quilòmetres coincidents amb diversos indrets –Castell de Cartellà, Granja Mas Suro, Can Torre, Can Carreras i Can Toscà– que quedarien 'greument afectats' pel pas de la línia de Molt Alta Tensió.

Mobilitzacions a Canet d'Adri i Medinyà contra la MAT La bicicletada va finalitzar amb un esmorzar al pavelló municipal de Canet d'Adri amb la presència dels alcaldes de Canet, Jaume Frigolé, i de Sant Gregori, Jordi Noguer.

A Medinyà, la concentració és va fer en un lateral de la N-II . Darrera dues grans pancartes amb el lema 'No a la MAT', el mig centenar de manifestants provinents de poblacions afectades pel traçat com Cervià de Ter, Sant Julià de Ramis, Viladasens, el veïnat de Fellines i Camallera es van situar a la vora dreta de la carretera en direcció Girona, a l'alçada del quilòmetre 726, sense impedir però el trànsit de vehicles.

A la concentració han assistit alcaldes i veïns de Medinyà , Cervià , Camallera , Viladasens , Garrigàs , Bàscara ,Cornellà , Riudellots de la Creu , La Mota , Sant Gregori i d'altres. *Joan Coll, regidor de l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis, descriu com afectaria el pas de la línia de Molt alta Tensió al municipi.

 

Per Saber-ne més:
Talls intermitents a la carretera de Medinyà com a protesta contra la MAT. Llibertat.cat