Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 Protestes contra la globalització a la cimera de l'FMI a Praga

2000 Protestes contra la globalització a la cimera de l'FMI a Praga 

26/09/2000 Tal dia com avui
2000 Protestes contra la globalització a la cimera de l'FMI a Praga 2000 Protestes contra la globalització a la cimera de l'FMI a Praga

Uns 10.000 manifestants, amb pancartes en què demanaven la cancel·lació del deute extern dels països pobres, es convertiren en els protagonistes de la primera sessió de la cimera anual del Fons Monetari Internacional i del Banc Mundial, que es va celebrar a Praga.

Davant la intensitat de les protestes obligaren els seus delegats a abandonar amb el metro el Palau de Congressos, on es realitzaven les reunions, perquè els carrers estan totalment tallats. En aquest sentit, també el president de l'FMI, Horts Köhler, clausurava la cimera dimecres, un dia abans del que estava previst, a causa de la protesta popular.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid